menu

Flood

A place to chat about load testing and answer questions.

Channels
Chat
view-forward
# All channels
view-forward
# General
view-forward
# Announcements
view-forward
# Element
view-forward
# Flood Agent
view-forward
# Gatling
view-forward
# JMeter
view-forward
# Pricing
view-forward
# Selenium
view-forward
Team
Posts
Members
Info

Hosted Node setup

Is it possible to have a custom node setup? like add firewall settings on up and etc.?

thumbsup
0
message-simple
0

Running load tests using the Test Builder

I used the Test Builder to create a super-simple load test on one GET endpoint, but the only results i get are 400 responses, and my server didn't seem to be called at all. If I copy the GET to my browser it gives a 200, so the URL seems to be correct. Is the Test Builder…

thumbsup
0
message-simple
1

Chrome network statistics?

When I load a page and have the network window open in Chrome I can see the timings of each individual request that ist done. Is it possible to extract these timings from the Chrome running in Flood?

thumbsup
1
message-simple
0

How do I run a really large number of concurrent browsers in a single flood?

I have a simple flood element based load test. My company's website uses a lot of java, and from small scale flood hosted tests, it looks like hardware limitations cause performance to degrade between 5 and 10 browsers on the node. How would I set up a test with 5000 concurrent…

thumbsup
0
message-simple
4

Invitation error 500

I invited a team mate to my flood project. he received the email but when he tries to signup with the invitation link, he receives 500 error.

thumbsup
0
message-simple
1

Can anyone tell me what Received SIGINT means

I am running an Element script that runs fine for (for example) 50 concurrent users in some cases, but not in other cases. Looking at the flood.log I can see a message 'Received SIGINT'. But I am not sure if this is (a) a message coming from flood (is some process shutting down…

thumbsup
0
message-simple
2

Flood test starts and then stops

we have seen a behaviour where a previous running test just stops only 1 minute into the run. Anyone experiencing this, the error reporting does not seem to be great, it does not fail, just stops

thumbsup
0
message-simple
3

User not assigned to organisation

I have a user whose invite expired. When they tried to use it they were told that it had expired and were invited to sign up. Of course, this then means that their account isn't allocated to our organisation, and they now don't get the new invite. Similar things have happened…

thumbsup
0
message-simple
1

Gatling Bundles not available for download

According to documentation https://agent.flood.io/configuration-1/gatling there should be something downloadable on S3 but it's protected due to misconfigured permissions. There's already an issue on github (28 days old) for that: …

thumbsup
0
message-simple
0