menu

UXPin

Design, prototyping and design systems solution chosen by the best teams.

Channels
# All channels
view-forward
# General
view-forward
# Announcements
view-forward
# Feature requests
view-forward
# Help
view-forward
# Before you post
view-forward
# Learn
view-forward
Team

Is anyone having issues getting into UXPin at the moment?

January 22, 2020 at 9:12pm

Is anyone having issues getting into UXPin at the moment?

January 22, 2020 at 9:12pm
I'm trying multiple browsers and no matter what, I'm either getting "bad gateway" or I can get into my project but can't actually launch a prototype.

January 22, 2020 at 9:14pm
like-fill
1
  • reply
  • like
Yes
  • reply
  • like
Same here - it's happened quite recently too.
  • reply
  • like
Yes, I'm experiencing the same issue
  • reply
  • like
Hey all, our team is working on a fix for this! We'll keep you posted. Thank you!
like-fill
3
  • reply
  • like
Hello, indeed, we're experiencing some issues. But have no worries, we're already working on it!
like-fill
3
  • reply
  • like
I think it's my fault. I haven't opened UXPin for a few days. And within a couple minutes, this. :-)
like-fill
1
  • reply
  • like
Yep getting the same issue, only logging into the Mac desktop app though. The browser editor seems to be fine though.
  • reply
  • like
It appears that I am back online.
  • reply
  • like
Yep all good for me too
  • reply
  • like
Everything is back to normal~ thanks for your patience!
like-fill
1
  • reply
  • like
Everything is back to normal~ thanks for your patience!
Thanks for leaving everything as I left it.
like-fill
1
  • reply
  • like